Ge bort en tidningsprenumeration i present

Konsument

Att ge bort en tidningsprenumeration i present är och har alltid varit en uppskattad gest, framförallt eftersom den som får tidningen förhoppningsvis har ett intresse som stämmer överens med det som tidningen avhandlar.

Annars är det lätt att få tips på tidningar via de otaliga webbplatser eller tidningsförlag som erbjuder prenumeration på tidningar. Eftersom tidningsförlagen har svårt att nå ut till nya kunder är de mer än villiga att ge så kallade prova på-prenumerationer på sina tidningar där man får testa en tidning ett par, tre månader till nedsatt pris och därefter avgöra om man vill fortsätta sin prenumeration. Genom att ge rabatt på tidningsprenumerationer blir inkörsporten till nya kunder lägre, samtidigt som du som köpare kommer billigare undan jämfört med att köpa lösnummer i tidningskiosken.

Det finns ett flertal webbsidor som tidningsförlagen vänder sig till för att marknadsföra sina erbjudanden på prova på-prenumerationen på deras tidningar. Tidningskungen är en aktör som har ett gigantiskt utbud av tidningar och som dessutom har funktionen att man kan ge bort en prenumeration i present på ett smidigt sätt. Genom att ange olika faktura- och leveransadress betalar ni prenumerationen, medans tidningarna skickas till den som presenten avsåg. Vill man komplettera med ett gratulationskort är detta något som också erbjuds.

Mest populära tidningar

På Tidningskungen listar man vilka tidningar som är mest populära bland kunderna och här återfinns kända tidningar som Cosmopolitan och Kalle Anka & Co. Det bästa med dessa sidor är att de har nischade tidningar man inte ens trodde fanns, så att ge bort en prenumeration i present bäddar för att bli succé!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *